Bed and Breakfast

Station Windwacht

Bed & Breakfast

...en elke dag een vers eitje

Aan de rand van het erf, net buiten het zicht van de boerderij, staat het verbouwde windwachtstation met schuin ervoor een kek klein vierkant caravannetje. Een verweerd houten bordje in de tuin wijst je de weg erheen.

Ernaast staat de enorme windmolen. Het zachte gezoef geeft een rustgevend geluid. Wiegt je haast in slaap. Meer heb je niet nodig. De licht zilte lucht in je neus. Een eeuwige bries die je nog net bij de les houdt. Zuiver, puur.

B&B Station Windwacht biedt ruimte aan vier personen. Twee in het volledig verbouwde windwachtstation en twee in de caravan. Je kunt rekenen op dagelijks vers op je bord. Broodjes, aardbeien, komkommer, tomaten en kruiden uit de kas en de moestuin. Of pluk je sla uit de verrijdbare moestuin die we voor jullie neerzetten. Lekker makkelijk en voor de deur. Oh en vergeet niet elke dag even het kippenren in te duiken voor een vers eitje.

De grote groentekas is gemeengoed. Daar kun je als gast terecht voor een krantje en een kopje koffie. Pak wat je hebben wilt! Het kan wel zijn dat we ’s avonds ook even aanschuiven na een lange dag hard werken. Want als je ergens even lekker kunt nagenieten van de dag dan is het daar. Drinken we toch samen een glas! Wie weet komt er nog een stel vrienden langs en maken we er samen een gezellige avond van. Vuurkorven aan, muziekje erbij.

Maar als je meer privacy wilt is dat ook prima natuurlijk. Daarom staat de B&B nét even uit het zicht. Met de rug naar ons toe en de veranda de weidsheid in. Het gaat ons erom dat jullie genieten.

Het is aan jullie!

 

 

Reserveren

Pioniers

Omgeving

Dopper

Gastenboek

Station Noord

Airbnb

Bed and breakfast

Sasja en Rudolf

Station Zuid

Facebook