Bed and Breakfast

Station Windwacht

De omgeving

Ok, er is niks. Maar dat wil nog niet zeggen, dat je de uitjes niet op kunt zoeken. Want die zijn er natuurlijk meer dan genoeg. Ter inspiratie:

 • Medemblik: met een Bakkerijmuseum waar je zoete broodjes bakt, een keur aan restaurants vindt, meerdere supermarkten zijn, je heerlijk kunt slenteren langs de haven en de boulevard, je neer kunt strijken op een van de vele terrassen, je je nautisch waant van de gestreepte zeiljassen om je heen: in rood, wit en blauw, je zelf een bootje kunt huren of kunt genieten van het zandstrand. Natuurlijk vind je er ook een binnen en buitenspeeltuin, een zwembad, midgetgolf, of wil je misschien graag een potje bowlen op de bowlingbaan. 
   
 • Wandelen en fietsen tot je een ons weegt: naar het glooiend, voormalig Zuiderzee-eiland Wieringen, over de strakke wegen van de Wieringermeer, naar de pittoreske dorpen Abbekerk en Twisk en in het Robbenoordbos en Dijkgatbos waar je kunt mountainbiken.
   
 • Vergeet de haven van Den Oever niet. Met wekelijks op zaterdag de Zeeverse Vismarkt. Zelfs restaurateurs komen van heinde en verre om hier hun kakelverse vis rechtstreeks van de kotter te kopen. En loop nog even langs de kramen met biologische groente, kaas en wijnen.
   
 • Ritje met de stoomtram van Medemblik naar Hoorn. Even terug in de tijd.
   
 • Wil je nog iets verder weg, dan is het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen een prachtig familie-uitje. In 2015 uitgeroepen tot Leukste uitje van Noord-Holland!

Reserveren

Pioniers

Omgeving

Dopper

Gastenboek

Station Noord

Airbnb

Bed and breakfast

Sasja en Rudolf

Station Zuid

Facebook